Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι 27 Απριλίου

Petite Perle 300×250

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Νίκου Χαρδαλιά:

– Τις τελευταίες εβδομάδες καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Χρειάζεται να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

– Παρατείνονται μέχρι τις 06:00 το πρωί της 27ης Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που πρέπει να ασκούνται, να κολυμπούν κλπ. Πρέπει πάντα να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά για την ανάγκη να ασκούνται. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε βήμα παρέκλισης. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες, είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη, να μην γκρεμίσουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει.

– Σε λειτουργία η γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για τον κορωνοϊό 10306 (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ): Οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 10306 για ψυχολογική στήριξη

– Δημιουργήθηκαν τα http://citysolidarity.gr  & http://animalsolidarity.gr  για δωρεές και προσφορές σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ