Τσέφεριν: «Το Βέλγιο κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα»

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, επιβεβαίωσε ότι οι χώρες που θα διακόψουν οριστικά τα πρωταθλήματα τους κινδυνεύουν με κυρώσεις.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η επιστολή με την οποία η UEFA κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις χώρες που θα διακόψουν οριστικά τα πρωταθλήματα τους λόγω του κορωνοϊού, όπως έκανε το Βέλγιο, ο πρόεδρος Αλεκσάντερ Τσέφεριν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα επί του θέματος.

«Δεν θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση (σ.σ η οριστική διακοπή). Η αλληλεγγύη δεν είναι ένας δρόμος μιας κατεύθυνσης. Δεν μπορείς να ζητάς βοήθεια και να αποφασίζεις μόνος σου αυτό που θεωρείς πιο εύκολο» υποστήριξε στο γερμανικό δίκτυο «ZDF» ο Τσέφεριν.

«Οι Βέλγοι και οι ομοσπονδίες που ενδεχομένως να σκεφτούν να κάνουν κάτι ανάλογο, κινδυνεύουν με την συμμετοχή των ομάδων τους στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς φιλάθλους, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο να παιχτεί μπάλα χωρίς κόσμο και να το βλέπεις στην τηλεόραση, παρά καθόλου» πρόσθεσε ο Τσέφεριν, επισημαίνοντας ότι «αυτό θέλει ο κόσμος, λίγη θετική ενέργεια στο σπίτι. Πιθανόν να συμβεί τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, δεν μπορούμε να παίξουμε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...