Άσκοποι πυροβολισμοί και κλοπή κάρτας ανάληψης χρημάτων στη περιοχή της Μεσσαράς

Petite Perle 300×250
Εξιχνιάστηκε, χθες (04.04.2020) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού υπόθεση κλοπής. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενου για κλοπή. Ειδικότερα, την 30.03.2020 ο αλλοδαπός αφαίρεσε κάρτα ανάληψης χρημάτων από ημεδαπό και στην συνέχεια προέβη σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε ο εν λόγω αλλοδαπός και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Συνελήφθη, χθες (04.04.2020) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, προχθές (03.04.2020) το βράδυ ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί από την οικία του ημεδαπού.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς ,πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ