Συγκλονίζει ο Κρητικός που νόσησε από κορωνοιο στο Λονδίνο!

Petite Perle 300×250

Με… πάρκαραν σε μια καρέκλα και κόντεψε να πεθάνω από το… πρωτόκολλο! Έλληνες μείνετε στα σπίτια σας.

Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός συμπατριώτη μας που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Ο Μιχάλης Πετσαλάκης περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως αρρώστησε από τον κορονοϊό με βαριά συμπτώματα, πυρετό, αιμόπτυση, αιματουρία και άπνοια και μετά από μέρες πήγε στο νοσοκομείο του Λονδίνου. ¨»Ένιωσα ότι αυτό το πράγμα προσπαθεί να με εξοντώσει» είπε μεταξύ άλλων.

Εκεί αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση με ελλείψεις και ταλαιπωρία αφού έμεινε για 10 ώρες σε μια καρέκλα περιμένοντας να βρεθεί κρεβάτι για να μπορέσει να νοσηλευτεί.


«Εγώ δεν έχω πάθει ούτε την κοινή γρίπη για δεκαετίες. Δεν είμαι ζαχαροδιαβητικός , δεν είχα θέματα με την καρδιά μου και γενικώς η υγεία μου είναι σε καλή κατάσταση το μονο που είχα είναι καποια παραπανίσια κιλά .

Στις 16 του Μάρτη κι ενώ πηγαινα στη βάρδια μου στο ξενοδοχείο ένοιωσα οτι είχα πυρετό . Δεν μπορούσα να τον μετρήσω διοτι δεν υπήρχε θερμόμετρο αλλα πηρα παρακεταμόλη και φτάνοντας το πρωί στο σπίτι διαπιστωσα οτι είχα 38,4,

Κάλεσα και μου είπαν να πάρω παρακεταμόλη και αν δεν είμαι καλά σε 7 μέρες, να ξαναπάρω. Είχα αιμόπτυση και αιματουρία. Ανήμερα της εθνικής εορτής στις 25 του Μάρτη το οξυγόνο μου είχε πέσει στο 90 , η αιμόπτυση συνεχιζόταν και η αιματουρία παράλληλα όπως επίσης και ο πυρετός , κάλεσα το 999 και μετά απο 45 λεπτα αναμονή κι ενω άκουσαν την κατασταση μου με έβαλαν σε προτεραιότητα για μεταφορά σε νοσοκομείο . Τους κάλεσα στις 16:15 το θυμαμαι σα να είναι τώρα γιατι τα λεπτά ήταν κρίσιμα , ήρθαν μετα απο 3 ακόμα κλήσεις στις 19:30

Η αιματουρία ήταν τόσο μεγάλη που προετοιμάζονταν για μετάγγιση. Με εξέτασαν στα νεφρά και τελικά κατέληξαν στο συμπερασμα ότι οφειλόταν στον ιό. Με πηγαν στο νοσοκομειο, με πάρκαραν σε μια πολυθρόνα, εδωσα αιμα, ουρα και μου έκαναν ακτινογραφία. Τρεις ωρες μετά μου είπαν ότι έχω κορονοιό. Δέκα ώρες μετά μου βρήκαν κρεβάτι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ