Συνελήφθησαν οι γονείς της 8χρονης που φέρει τραύμα στο πόδι από όπλο

Petite Perle 300×250

Συνεληφθησαν οι 2 γονείς της 8χρονης που το Σάββατο μεταφέρθηκε τραυματισμένο από σφαίρα στο Παίδων Αγία Σοφία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του κοριτσιού νόμιζαν ότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Όπως αποδείχθηκε, το όπλο-στυλό ήταν μέσα στο σπίτι και ανήκε στον πατέρα του κοριτσιού. Το βρήκε το μικρό αδερφάκι της 8χρονης και πυροβόλησε κατά λάθος το κοριτσάκι στο πόδι.

Οι γιατροί μετά την επέμβαση που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι εντόπισαν βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι του παιδιού.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ψυχολόγος της αστυνομίας μίλησε με το 8χρονο κοριτσάκι, προσπαθώντας να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

«Έπαιζα με τον αδελφό μου στο δρόμο και εκείνος βρήκε ένα μπρελόκ που έμοιαζε με πιστόλι και πάνω στο παιχνίδι με πυροβόλησε».

Οι αστυνομικοί πάντως στέκονται με μεγάλη προσοχή απέναντι σε αυτά που λέει το παιδάκι, καθώς η μητέρα του εξαφανίστηκε μόλις πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, προφασιζόμενη στους γιατρούς ότι πήγε στο σπίτι για να πάρει το βιβλιάριο υγείας ενώ εξαφανισμένος είναι από την πρώτη στιγμή και ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Μαζί με το παιδί στο νοσοκομείο είναι ο παππούς του ενώ σήμερα οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν και πάλι να μιλήσουν με το παιδί 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ