Κρεοπώλες : Να γίνουν εγκαίρως οι παραγγελίες του Πάσχα -Ενας ένας στα καταστήματα

Petite Perle 300×250

Να γίνουν εγκαίρως οι παραγγελίες κρέατος από τους καταναλωτές, ενόψει του Πάσχα και να τηρείται η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων στα κρεοπωλεία λόγω κορωνοϊού.

Αυτό προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών προς τους καταναλωτές, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι δεδομένη η επάρκεια, όπως αναφέρει το iefimerida.

Τήρηση μέτρων κατά του κορωνοϊού

Μια φιλική ενημέρωση του καταναλωτή ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά και εν μέσω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, δημοσιοποίησε η Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ενημερώνοντας για την επάρκεια στην αγορά κρέατος, αλλά και προτρέποντας τους πελάτες να παραγγείλουν εγκαίρως τα προϊόντα που επιθυμούν.

Στη σχετική επιστολή που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών η ΠΟΚΚ αναφέρει:

«Φίλε Καταναλωτή, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό του καταναλωτή, του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και παρακαλούμε για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα μέλη της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας και παρά τα πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή. Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!!»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ