Χατζηδάκης: Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κερδίζονται στο '90 ή και στις καθυστερήσεις

Petite Perle 300×250

«Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, κερδίζονται στο 90'' καμιά φορά και στις καθυστερήσεις»: αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως η Ελλάδα πάει «πολύ καλά στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά απαιτείται να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός».

Αναφερόμενος στην άρση των περιοριστικών μέτρων, ο κ. Χατζηδάκης είπε πως θα εκτιμηθούν όλα τα στοιχεία και πως στόχος είναι να εξεταστούν περί τα τέλη Απριλίου.

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε πως στόχος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

Υπογράμμισε, ωστόσο, πως απαιτείται προσοχή, γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει επιπόλαια και απερίσκεπτα. «Πρέπει να γίνει επειδή το δικαιολογούν τα στοιχεία» είπε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο υπουργός έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη κρίση και συμφορά σε όλο τον πλανήτη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και για αυτό, όπως τόνισε, και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Δεν μπορούμε λόγω της αδημονίας να βγούμε και να τα χαλάσουμε όλα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις συνέπειες της κρίσης στην οικονομία, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρξουν τα τέσσερα πακέτα στήριξης και αυτά που προγραμματίζονται, συνολικού ύψους 24 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup υπογράμμισε πως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει φύγει τελείως από το τραπέζι το ευρωομόλογο και πως ακόμη και το Βερολίνο «αφήνει κάποια παράθυρα» -όχι λόγω αλληλεγγύης αλλά για δικό της όφελος, καθώς εάν καταρρεύσει ο νότος «δεν θα έχουν πού να εξάγουν».


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ