Διαδικτυακά σεμινάρια από τον Πολιταστικό Σάρχου για τη διαχείριση δυσάρεστων συναισθημάτων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχου αξιοποιεί την καραντίνα με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στο life coach Μιχάλη Φραγκιαδάκη, που κατάγεται από το Σάρχο προχωρά σε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για τη νεολαία αλλά και για μέλη και φίλους του συλλόγου με διάφορα θέματα για τη διαχείριση δυσάρεστων συναισθημάτων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε ήδη ένα διαδικτυακό σεμινάριο με μεγάλη επιτυχία για τη νεολαία του χωριού με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί ξανά και αναμένεται άλλο ένα με θέμα πώς να διαχειριζόμαστε καταστάσεις που μας προβληματίζουν.

Όπως αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχου:

"Θέλει ο Θεός και γίνονται πράγματα και εν μέσω καραντίνας.

Ο εκ Σάρχου, διαμένων στην Ολλανδία, life coach, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, γιος της κας Ευτυχίας Ξυλούρη-Φραγκιαδάκη (το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει), μας πρότεινε να κάνει σεμινάρια για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου με θέμα την εκμάθηση τεχνικών διαχείρισης δυσάρεστων συναισθημάτων, κατά την πασχαλινή διαμονή του στην Κρήτη, με τη δυνατότητα και διαδικτυακών συναντήσεων.

Ωστόσο ενέσκηψε η κρίση του κορωνοϊού και στραφήκαμε ολοταχώς στο διαδίκτυο. Αρχικά, προτείνοντας ένα θέμα που απασχολεί τη νεολαία του χωριού μας (ναι, υπάρχει): τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Έτσι πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο με θέμα "Οι επαγγελματικές μου αξίες", απ' όπου και το στιγμιότυπο.
Κάνοντας ασκήσεις, συνειδητοποιήσαμε ο καθένας μας ποιες είναι οι κυριότερες προσωπικές επαγγελματικές του αξίες, καθώς και ότι τώρα μπορούμε με βάση αυτές να κρίνουμε ποια επαγγέλματα μας ταιριάζουν και ποιες συνθήκες.
Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους, ενώ σε δεύτερη φάση πραγματοποιήθηκε και επόμενο σεμινάριο με θέμα "πώς να διαχειριζόμαστε καταστάσεις που μας προβληματίζουν", και αυτό εξαιρετικό, διαδραστικό, χρησιμότατο, ουσιαστικό και αποκαλυπτικό.
Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο μας Μιχάλη, και ανακοινώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και πάλι το διαδικτυακό σεμινάριο "Οι επαγγελματικές μου αξίες", με συμμετοχή μέχρι 15 ατόμων, στο οποίο έχει την ευκαιρία όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή με μήνυμα εδώ ή τηλ. στο 6974209769. Ο χρόνος του σεμιναρίου θα προσδιοριστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων και του εισηγητή. Συμμετοχή ελεύθερη"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ