Ν. Ηγουμενίδης: Να αποσυρθεί άμεσα η πρόσκληση που αφορά στην πώληση του Λιμανιού του Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση πρόσκλησης πρόσληψης συμβούλου για την πώληση λιμανιών της χώρας μεταξύ των οποίων και του Λιμένος Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια τέτοια στιγμή δοκιμασίας για τη χώρα, η σημερινή Κυβέρνηση δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια ακόμη πράξη ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας και εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία, δημοσιεύει πρόσκληση για πρόσληψη συμβούλου που θα προχωρήσει την πώληση λιμανιών της χώρας – και μάλιστα βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το λιμάνι του Ηρακλείου.

Σε μια συγκυρία που η υπεράσπιση του Δημοσίου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, η Κυβέρνηση δεν διστάζει να προχωρήσει στα σχέδια της. Με συνοπτικές διαδικασίες και όρους που δίνουν βορά στους ιδιώτες το Λιμάνι.

Είναι κρίσιμο σήμερα να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού το ίδιο το Λιμάνι και ο δημόσιος χαρακτήρας του, αλλά και να προστατευθεί το σύνολο των εργαζομένων του. Η πρόσκληση που αφορά τα Λιμάνια της χώρας -και βεβαίως και το Λιμάνι του Ηρακλείου – πρέπει άμεσα να αποσυρθεί».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...