Τσίπρας για επεισόδια στον «Ευαγγελισμό»: Χθες ήταν οι ήρωες, σήμερα που ενοχλούν την κυβέρνηση τους έστειλαν την αστυνομία

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε υψηλούς τόνους ασκεί κριτική ο Αλέξης Τσίπρας για τα σημερινά επεισόδια ανάμεσα σε γιατρούς και αστυνομικές δυνάμεις έξω από τον Ευαγγελισμό. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ενώ χθες πήγε στο νοσοκομείο για να τιμήσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, σήμερα τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν τη συγκέντρωση τους στον Ευαγγελισμό. 

Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα


Χθες ήταν «οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες», που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση.

Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να «τιμήσει τους ήρωες».

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό.

Τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα. Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ.

Οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

Όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι.

Γιατί αυτές τις μέρες κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, είναι στο πλευρό τους.


Related Articles