Η βίλα του Κριστιάνο Ρονάλντο για την οποία πληρώνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα!

Petite Perle 300×250

O Κριστιάνο αποφάσισε να μετακομίσει στην εξοχή για να απομονωθεί και φυσικά νοίκιασε μια υπερπολυτελή κατοικία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν μέσω lockdown αποφάσισε να αλλάξει κατοικία. Και φυσικά, επειδή πρόκειται για τον… ιλουστρασιόν CR7, το νέο του σπίτι είναι μια βιλάρα που καλύπτει όλες τις πολυτελείς ανάγκες του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους επέλεξε ένα πολυτελές σπίτι έξω από ένα ήσυχο ψαροχώρι στη Μαδέιρα. Η απόφασή του βεβαίως για να μετακομίσει προσωρινά από την ιδιόκτητη επταόροφη υπερπολυτελή κατοικία που αγόρασε στη γενέτειρά του προ καιρού αντί 8 εκατ. ευρώ, σχετίζεται με το social distancing που θέλει να διατηρήσει λόγω κορονοϊού.

Πρόσφατα, λίγο προτού ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, η μητέρα του Κριστιάνο είχε υποστεί εγκεφαλικό και ο άσος της Γιούβε βρέθηκε αμέσως δίπλα της δεδομένου ότι στο μεσοδιάστημα τέθηκε σε καραντίνα και όλη η Γιουβέντους λόγω του κρούσματος κορονοϊού που υπήρξε στην ομάδα. Πλέον όμως, όπως εικάζεται από διάφορα ΜΜΕ, ο Κριστιάνο θεωρεί ότι είναι πιο ασφαλές για την υγεία της μητέρας του να διατηρούν απόσταση. Γι' αυτό πήρε την απόφαση να νοικιάσει, για όσο καιρό χρειαστεί, μια υπερπολυτελή κατοικία στην εξοχή για την οποία πληρώνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα!

Και φυσικά, η εν λόγω βίλα καλύπτει όλες τις ανάγκες της συζύγου του Χεορχίνα, και των τεσσάρων παιδιών του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαφόρων πορτογαλικών και βρετανικών ΜΜΕ που δημοσιεύουν φωτογραφίες της υπερπολυτελούς κατοικίας από το Airbnb, το σπίτι διαθέτει μεταξύ άλλων μια μεγάλη πισίνα, ένα γυμναστήριο, έξι υπνοδωμάτια, ξεχωριστό δωμάτιο παιχνιδιών με μπιλιάρδο, playroom για τα παιδιά, δύο κουζίνες, πολύ μεγάλο κήπο και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία!

Αρχικά, η μετακόμιση του Ρονάλντο δεν έγινε αντιληπτή από τους παπαράτσι μέχρι που ο CR7 δημοσίευσε βίντεο κάνοντας γυμναστική με τη Χεορχίνα στην εξοχή! Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα, όσο ο Κριστιάνο έμενε στο κέντρο της Μαδέιρα, ο πρόεδρος της τοπικής Νασιονάλ άνοιξε για τα… μάτια του μόνο το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να γυμναστεί εκεί ο πιο διάσημος πολίτης της περιοχής.

powered by Rubicon Project



Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ