Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

Τελευταία Ενημέρωση:

Η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της παιδείας, μετά και την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα σχολεία, τα Δημόσια ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια, αποτιμήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Όπως σημειώνουν στελέχη της κυβέρνησης, στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, διαπιστώθηκε πως η εκπαιδευτική κοινότητα έχει αγκαλιάσει την τηλεκπαίδευση, κάτι που αποτυπώνεται στη μεγάλη συμμετοχή μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών και εκπαιδευτικών στην ψηφιακή παράδοση μαθημάτων, στην ευρεία χρήση των διαδικτυακών πλατφορμών ανάρτησης εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και στα ψηλά ποσοστά τηλεθέασης των εκπαιδευτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Παράλληλα, συζητήθηκαν επίσης το περιεχόμενο των υπουργικών αποφάσεων για τον περιορισμό της ύλης των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η παράταση της αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών, με τον κ. Μητσοτάκη να δίνει κατευθυντήριες οδηγίες, ώστε να υπάρχει ετοιμότητα σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες για τυχόν επόμενα βήματα, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...