Βόλος: Χτύπησε αυτήν που τον κατέδωσε ότι πυροβόλησε σκυλιά!

Petite Perle 300×250

Βόλος:  Ο 56χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί μετά την επίθεση ωστόσο η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης εναντίον του και αναζητείται

Εκδίκηση αναζητούσε ένας 56χρονος από μια γυναίκα που τον είχε δει να πυροβολεί τους πέντε σκύλους μιας γειτόνισσάς του στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και οδήγησε στην καταδίκη του. Έτσι, δεν δίστασε να τρακάρει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια να την χτυπήσει!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019, όταν ο 56χρονος είχε πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο εναντίον πέντε σκυλιών που βρίσκονταν στην αυλή της γειτόνισσάς του. Η αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια των ζώων, η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του και, στις αρχές Μαρτίου, ο δράστης καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κακοποίηση ζώου και οπλοχρησία με τριετή αναστολή.

Η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη, καθώς το δικαστήριο είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου στον 56χρονο. Ωστόσο, εκείνος το κράτησε… «μανιάτικο» στη μάρτυρα και, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης την είδε να κινείται με το Ι.Χ. της στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου. Αμέσως, τράκαρε το αυτοκίνητό της με το δικό του και έπειτα της επιτέθηκε και την χτύπησε!

Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Βόλου! Ο 56χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ωστόσο η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης εναντίον του και αναζητείται από την Αστυνομία.

πηγή: https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ