Προσφορά τροφίμων από την Enel Green Power στο Δήμο Μαλεβιζίου – Για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Προσφορά τροφίμων από την Enel Green Power στο Δήμο Μαλεβιζίου

Για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σε δωρεά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου προχώρησε η Enel Green Power και το Πάρκο Βοσκερού που βρίσκεται στον Κρουσώνα. Συγκεκριμένα, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του Πάρκου Βοσκερού Μιχαήλ Πολυχρονάκης και Θεόδωρος Νίκιας, προκειμένου να παραδώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους ωφελούμενους του Δήμου Μαλεβιζίου. Τη δωρεά παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης.

Θερμές ευχαριστίες για τη σημαντική αυτή κίνηση απεύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφέροντας ότι η ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε. Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά τροφίμων από το Πάρκο Βοσκερού προς το Δήμο Μαλεβιζίου. Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί κατ’οίκον με μέριμνα του Δήμου, μέσω των μητρώων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...