Μαχαίρωμα με σύλληψη και… πρόστιμα στο πάρκο Αγρινίου

Petite Perle 300×250

Τρεις ήταν οι εμπλεκόμενοι στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας

Για άγνωστο λόγο ήρθαν στα χέρια τρεις Έλληνες στην περιοχή του πάρκου του Αγρινίου, το απόγευμα της Δευτέρας και οι δυο από αυτούς γρονθοκόπησαν τον τρίτο, τον οποίο μάλιστα ο ένας μαχαίρωσε στην πλάτη και έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ συνελήφθη ο συνεργός του.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν από περαστικούς για την αιματηρή συμπλοκή, επενέβησαν άμεσα και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 21χρονο ο οποίος συμμετείχε στον τραυματισμό του 42χρονου. Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε καθώς δεν χρειαζόταν νοσηλεία.

Ο δεύτερος δράστης, ένας 32χρονος που είχε τραυματίσει τον 42χρονο με σουγιά στην πλάτη, κατάφερε να διαφύγει και οι έρευνες για τον εντοπισμό βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που άσκησε και στους δυο δίωξη για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και οπλοχρησία. Τόσο στο νεαρό δράστη, όσο και στο θύμα, επιβλήθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

πηγή: https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ