Ο Σεμέντο έβαλε νέα δεδομένα στην παραμονή του

Petite Perle 300×250

Όσα είπε σε πορτογαλικό Μέσο φέρνουν τον ΟΦΗ με σημαντικά πλεονεκτήματα ενόψει των διαπραγματεύσεων

Κορωνοϊό έχουμε, καραντίνα, κλεισούρα στο σπίτι, μία διαφορετική πραγματικότητα και ανυπομονησία για επιστροφή στην κανονικότητα. Παρ' όλα αυτά, τα μεταγραφικά σενάρια πάντα έχουν χώρο στην ειδησεογραφία της ημέρας άλλο αν από αυτά δεν ευσταθεί σχεδόν τίποτα, αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Όλα έχουν «παγώσει», τίποτα δεν κινείται, οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής για να προχωρήσουν τον προγραμματισμό, αλλά πάντα χωράει ένας… Σεμέντο.

Μόνο που αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ίδιου του Πορτογάλου. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ έχει προσελκύσει τα Μέσα της Πορτογαλίας το τελευταίο διάστημα, μιλώντας σε αρκετά από αυτά για το πώς περνάει εν μέσω καραντίνας, αλλά και για τα όσα έζησε στον ΟΦΗ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα SAPO Esporte, ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Ολυμπιακό και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με δηλώσεις που αναπαρήγαγαν τα ελληνικά ΜΜΕ. «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία σημαντική ομάδα, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά μόνο φήμες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» Θα μπορούσε να ακούγεται μία φωνή από το βάρος να «ντύνει» τις δηλώσεις του «Λύσανδρου» για ένα θέμα που πολλοί προσπαθούν να «σηκώνουν ψηλά» υπέρ του Ολυμπιακού χωρίς να υπολογίζουν την πλευρά του ΟΦΗ.

Ο Μανώλης Βογιατζάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του το είχε ξεκαθαρίσει. Να το θυμίσουμε; Πάμε άλλη μία: αν ο ΟΦΗ πληρώσει τη Φορτούνα Σιτάρντ, κάνει τον παίκτη δικό του. Κι αν ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός τον θέλει, ας καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του ΟΦΗ και ας τον πάρει. Νέτα σκέτα.

Το υπέρ για τον ΟΦΗ μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Σεμέντο έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Φορτούνα και την Ολλανδία. Προφανώς ο ποδοσφαιριστής θέλει το καλό του και αυτό που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια για να εξελιχθεί κι άλλο η καριέρα του και επίσης προφανώς θεωρεί ότι η Φορτούνα είναι πισωγύρισμα. Αυτό στο τελικό «ταμείο» των διαπραγματεύσεων του ΟΦΗ με την ολλανδική ομάδα θα παίξει ρόλο.

Επί της ουσίας, η κρητική ομάδα απέκτησε ακόμη ένα «όπλο» για να κρατήσει τον Σεμέντο και να πετύχει μία καλύτερη διαπραγμάτευση και συμφωνία με την Φορτούνα. Συν το γεγονός ότι η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί στο ποδόσφαιρο ελέω κορωνοϊού, ο ΟΦΗ μπαίνει από διαφορετική αφετηρία και μπορεί να πετύχει μία καλή συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός, όμως, τι θα κάνει; Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει στα «ραντάρι» του τον παίκτη, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Τούτο επιβεβαιώνεται και από τον ΟΦΗ. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αν πρώτα ο ΟΦΗ δεν πει την τελευταία του κουβέντα.

Το καλό, όμως, από όλο αυτό είναι η δήλωση του ίδιου του Σεμέντο για τους «ερυθρόλευκους». Ξεκάθαρη δήλωση που ομαλοποιεί την κατάσταση και βάζει «φρένο» στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του. Και το κυριότερο: κρατάει στο «κάδρο» τον ΟΦΗ.

capitano

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ