Βρούτσης: Ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης επί των ημερών του

Petite Perle 300×250

Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης επί των ημερών του, ζητάει ο Γιάννης Βρούτσης.

«Έδωσα πλήρεις απαντήσεις, εξήγησα τα πάντα. Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε απαντήσεις από άλλη πλευρά. Πέρασαν 48 ώρες και δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για τη διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων προγραμμάτων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή Αχτσιόγλου, Χαρίτση, Αντωνοπούλου, Σκουρλέτη. Δηλαδή από όλους αυτούς που έδωσαν τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Πρέπει να απαντήσουν σε ποια ΚΕΚ τα έδωσαν, αν τα έδωσαν σε ΚΕΚ. Έχω παραθέσει πίνακα για προγράμματα ύψους άνω των 200 εκατομμυρίων αλλά δεν έχω λάβει απάντηση», είπε στη Βουλή, στη συζήτηση της Πράξης Νομοθετικής Περιεχομένου της 30ης Μαρτίου με τα νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Ο υπουργός Εργασίας παρουσιάζοντας τροπολογία που κατέθεσε για την χρονική επέκταση του επιδόματος ανεργίας και την διεύρυνση της προστασίας για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση.

«Καλύψαμε χιλιάδες και εκατομμύρια συμπολίτες μας, εργαζόμενους, ανέργους, μακροχρόνια ανέργους», είπε και πρόσθεσε πως κοινός παρονομαστής όλων των πολιτικών μας ήταν η ρήτρα διατήρησης των θέσεων εργασίας.

Πηγή: Cnn.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ