Τηλεδιάσκεψη ΕΑΚΗ με Κολυμβητικά Σωματεία παρουσία και του Λευτέρη Αυγενάκη

Petite Perle 300×250

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής και με τη συμμετοχή όλων των κολυμβητικών σωματείων πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων για  την επόμενη μέρα στο Κολυμβητήριο μας όταν αυτή έρθει, σίγουρα με νέα δεδομένα.

Συμφωνήθηκε οτι όλοι ΜΑΖΙ με συνεργασία πρέπει να συνδράμουμε για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Το μέλος του ΕΑΚΗ-Ιατρός Γιώργος Πρινιανάκης μίλησε εκτενώς για τον κορωνοϊό και πως αντιμετωπίζουμε στην Κρήτη την πανδημία.

Παράλληλα παρουσιάστηκε μια σειρά ενεργειών που έχουν γίνει και άλλες που έχουν δρομολογηθεί από την πλευρά της Διοικούσας. Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε στην τηλεδιάσκεψη τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των εκπροσώπων των σωματείων, μίλησε για την επανεκκίνηση του αθλητισμού και την στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού από πλευράς Υπουργείου.

Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε πάνω από τις 3 ώρες μέσα σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ κλίμα με τα σωματεία να εκφράζουν την επιθυμία να επαναληφθεί το συντομότερο. Παρόμοιες τηλεδιασκέψεις θα γίνουν και με τα άλλα αθλητικά σωματεία καθώς επίσης και με τους γονείς των αθλητών. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ