Βροχή τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Κουκουλάκη

Petite Perle 300×250

Βροχή τα συλλυπητήρια για τον χαμό του επί σειρά ετών πρόεδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου και επί χρόνια μέλος της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, Γιώργου Κουκουλάκη.

ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΩΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ .
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ
ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.

Δαμάστα:

O πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη. Ο εκλιπών αποτέλεσε μια εμβληματική προσωπικότητα της ηρακλειώτικης διαιτησίας και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα, καθώς στα χνάρια του βάδισαν εκατοντάδες νεότεροι διαιτητές, μπαίνοντας στην διαιτητική οικογένεια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήριά για την απώλειά του στην οικογένειά του και στην διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου.

ΠΟΑ:

Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Κουκουλάκη. Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου και επί χρόνια μέλος της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, ενώ αφήνει πίσω του τον γιο του και επίσης πρώην διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη.

Η απώλειά του είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και την ηρακλειώτικη διαιτησία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΕΠΣΗ:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη.

Ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στην ηρακλειώτικη και κατ' επέκταση στην ελληνική διαιτησία την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Τόσο εν ενεργεία διαιτητής, όπου μάλιστα ήταν ο πρώτος κρητικός διαιτητής ο οποίος χρίστηκε διεθνής με σήμα FIFA όσο και μετά το τέλος της διαιτητικής του πορείας στα γήπεδα.

Συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και δίδαξε επί πολλά χρόνια σε νεότερους διαιτητές. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ηρακλειώτικης διαιτησία.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

Με βαθιά οδύνη σήμερα το πρωί 26/4/2020 μάθαμε για τον θάνατο του αγαπημένου φίλου και μέλους του Συνδέσμου μας , Γιώργου Κουκουλάκη. Βαρύ το πένθος για την οικογένειά του. Βαρύ το πένθος για την ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης μας και όλης της Ελλάδας.
Το ΔΣ του ΣΔΠΗ θα παραβρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος και αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο σωματείο 'Χαμόγελο του παιδιού'.

Αντιπεριφερειάρχης. Ηρακλείου,  Νίκος Συριγωνάκης:

Με Οδύνη σήμερα πληροφορήθηκα τον θάνατο του Διαιτητικού μου Πατέρα, του Δασκάλου, του Προέδρου και Φίλου Γιώργου Κουκουλάκη.Ένας Άνθρωπος που τον χαρακτήριζε το Ήθος, η Αξιοπρέπεια και ο Σεβασμός. Ένας Άνθρωπος που με τις Αρχές και τις Αξίες του,αποτελούσε το παράδειγμα όλων μας. Υπηρέτησε επί σειρά ετών και αποτέλεσε μία από τις Εμβληματικές μορφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Διαιτησίας και μάλιστα σε Υψηλές θέσεις της Ιεραρχίας.
Η απώλεια του για τον Κρητικό Αθλητισμό, είναι Τεράστια και Δυσαναπλήρωτη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα τον σκεπάσει και οι οικείοι του να ναι Περήφανοι γι'αυτόν. Θερμά Συλλυπητήρια .


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ