"Μαυρίλα" σε αυλές και αυτοκίνητα από διαρροή του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα

Petite Perle 300×250

Έντονο το φαινόμενο στην περιοχή της Αμμουδάρρας πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Αμμουδάρας σήμερα το πρωί αφού ξύπνησαν και είδαν τις αυλές και τα αυτοκίνητα τους να έχουν σύννεφο από μαύρη σκόνη. Μιλάμε για τις οδούς Ξενοφώντα, Διαγόρα και Σωκράτη όπου οι άνθρωποι μετά το πρώτο σοκ επικοινώνησαν με τη Φωνή Μαλεβιζίου για να εκφράσουν την απορία αλλά και την αγανάκτηση τους για τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στα Λινοπεράμαρα που όπως ισχυρίζονται υποβαθμίζει τη ζωή τους.

Όλοι οι κάτοικοι στην συγκεκριμένη περιοχή προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφά με κάποιο υπεύθυνο του εργοστασίου για να μάθουν τι είχε συμβεί και να διαμαρτυρηθούν. Μετά το αρχικό σοκ όλοι με ένα λάστιχο στο χέρι καθάριζαν τις αυλές και τα οχήματα τους από το μαύρο κάρβουνο.

Το fonimaleviziou.gr επικοινώνησε με τους υπευθύνους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και όπως μας ενημέρωσαν υπήρξε διαρροή σε λέβητα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και με το δυτικό άνεμο που φυσούσε αυτή η μαύρη κάπνα οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως μας εξήγησαν είναι γνωστό ότο οι περισσοτέρες μηχανές είναι παλιές έχουν κάνει τον κύκλο εργασίας τους και δυστυχώς συμβαίνουν μικροατυχήματα σαν το σημερινό.

Πάντως οι κάτοικοι θα ενημερώσουν και τη δημοτική αρχή προκειμένου από κοινού να λάβουν μέτρα που αφορούν για τον περιορισμό τέτοιων καταστάσεων που υποβαθμίζει τη ζωή τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ