Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Ροδιά – Ξεκινούν οι αναπλάσεις σε πλατεία και κτίριο Κοινότητας

Petite Perle 300×250

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Τοπική Κοινότητα Ροδιάς για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής. Μετά από παύση λίγων ημερών λόγω κορωνοϊού η Ροδιά μετατράπηκε πάλι σε εργοτάξιο με τα φορτηγά της «Λατομικής» να ασφαλτοστρώνουν τον δρόμο στη θέση Άγιος Νικόλαος. Ένα έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Φιλόδημος Ι.

Την επίβλεψη του έργου έχει αναλάβει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Στρατάκης ο οποίος σε δηλώσεις του στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» τόνισε τη μεγάλη σημασία των έργων για τους κατοίκους της Ροδιάς διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους και εξασφαλίζοντας την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Παράλληλα, ο κ. Στρατάκης ενημέρωσε ότι εκτός από τα οδικά έργα που θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία του οικισμού, σε 10 μέρες ξεκινά η συντήρηση  του κτιρίου της Κοινότητας, ενώ σε δύο μήνες ξεκινά και το μεγάλο έργο και πάγιο αίτημα των κατοίκων που αφορά την ανάπλαση της πλατείας και της κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων περίπου 400 τ.μ. με ανάδοχο την «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΗ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ