Σημαντική δωρεά στην 7η ΥΠΕ από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Petite Perle 300×250

Ενα μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για τη Μονάδα Νεογνών, προσφορά της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των εφημερίων της, έλαβε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Για τη δωρεά ενημέρωσαν τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο γραμματέας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, πατήρ Κωνσταντίνος Πετρογιάννης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής, πατήρ Γεώργιος Χανιωτάκης, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, μεταφέροντας τις ευχές του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι «σκοπός της δράσης αυτής είναι η βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τα νεογέννητα παιδιά, καθώς και η διαμόρφωση στάσεων και κοινωνικών συμπεριφορών που επιδρούν θετικά στην υγεία και στους λειτουργούς αυτής».

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαρίστησε από καρδιάς για την πολύτιμη συνεισφορά, επισημαίνοντας ότι «η συμπαράσταση και αλληλεγγύη από μέρους της Εκκλησίας μας, δημιουργούν συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας σε όλους τους πολίτες, αλλά και σε όλους όσους εργάζονται για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας. Μια δωρεά με ιδιαίτερο συμβολισμό, ένας εξοπλισμός υποστήριξης της νέας ζωής».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ