Σήμερα στις 18:00 το διάγγελμα Μητσοτάκη για την άρση των μέτρων

Petite Perle 300×250

Οι ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων αναμένεται να γίνουν, σήμερα (28/04), στις 18:00, μέσω διαγγέλματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα ανακοινώσει τη φιλοσοφία, αλλά και τις διαδοχικές φάσεις του σχεδίου μετάβασης για την επιστροφή στην κανονικότητα, με αφετηρία την 4η Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται στο σημερινό διάγγελμά του, στις 18:00, να ανακοινώσει τον χάρτη και το χρονοδιάγραμμα για την έξοδο από την καραντίνα και την άρση των μέτρων, που επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού COVID-19.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη φιλοσοφία, αλλά και τις διαδοχικές φάσεις του σχεδίου μετάβασης και την επιστροφή στην κανονικότητα, με αφετηρία την 4η Μαΐου και ορίζοντα έως και τις αρχές Ιουλίου.

Το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα, αμέσως μετά το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη, θα εξειδικευθεί από τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά, υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, και τον Σωτήρη Τσιόδρα, λοιμωξιολόγο και επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ