ΚΤΕΟ: Πότε ανοίγουν – Οι κανόνες λειτουργίας

Τελευταία Ενημέρωση:

Άρση μέτρων:  ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού – Διαβάστε αναλυτικά τι θα ισχύει 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης, αναφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον οδικό χάρτη επανεκκίνησης της οικονομίας που δρομολογείται από την Δευτέρα, στις 4 Μαΐου.

Το σταδιακό άνοιγμα εταιριών λιανικού εμπορίου (βιβλιοπωλεία οπτικά, αθλητικός εξοπλισμός, πώλησης φυτών, αγορές καταναλωτών) και παροχής υπηρεσιών (κομμωτήρια, κουρεία κέντρα αισθητικής και ΚΤΕΟ), τοποθετείται στην πρώτη φάση και στις 4 Μαΐου, όπως ανέφερε ο υφυπουργός.

Επίσης επανεκκινούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών υποδημάτων, τα καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας, ενώ συνολικά επανέρχονται στην εργασία τους 68.528 εργαζόμενοι και επαγγελματίες από τους 690.000 που είχε ανασταλεί η λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Ειδικότερα για τα ΚΤΕΟ προβλέπεται

-Επίσκεψη μόνο με ραντεβού

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας, γαντιών μιας χρήσης και αντισηπτικού για προσωπικό

Όσον αφορά στην τήρηση των αποστάσεων στις επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν αυτά έχουν ως εξής: Στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου έως 20 τ.μ. 4 άτομα, από 20 τ.μ. – 100 τ.μ. 4 άτομα + 1 άτομο / 10 τ.μ. και άνω των 100 τ.μ. 12 άτομα + 1/ 15 τ.μ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...