Αυτές είναι οι Κρητικές εταιρίες, που στηρίζουν έμπρακτα τις υπηρεσίες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Petite Perle 300×250

Μια μεγάλη λίστα προσφοράς και αλληλεγγύης, που καθημερινά ανανεώνεται, καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες από την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Επιχειρηματικές μονάδες, φορείς και πολίτες του νησιού, παρέχουν τη δική τους βοήθεια στην μάχη των γιατρών, νοσηλευτών και όλου του προσωπικού των υγειονομικών μονάδων της Κρήτης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του εθνικού συστήματος υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χαράλαμπος Γιακουμάκης ιδιοκτήτης της εταιρείας HELLENIC ALOE, με έδρα το Ηράκλειο, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη της εταιρείας, κα Κτιστάκη Ιωάννα, προσέφεραν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης 1.000 τεμάχια κρέμας αλόης για την ανακούφιση των υγειονομικών υπαλλήλων από δερματικό ερεθισμό λόγω της χρήσης αντισηπτικών.

Στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παραδόθηκαν επίσης χειροποίητες μάσκες, που έραψαν οι εθελόντριες κ.κ.  Άννα Πλιάκη,  Μαγουλάκη Μαρία και Τσοράγλου Μαρία,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φορτέτσας και μέλη της ομάδας «Η Κρήτη Ράβει Μάσκες για την Πρώτη Γραμμή», την οποία συντονίζουν οι κ.κ. Χαρούλα Πάσσαρη και Mirella Nicolae, εκπαιδεύτρια της ομάδας ραπτικής του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων.

Η Κρητική Εταιρία ΡΟΥΒΑΣ χορήγησε για τις ανάγκες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δύο παλέτες νερό, ατομικής χρήσης, ενώ η Εταιρεία MAMASOFT IKE, με έδρα το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, δια μέσω του εκπροσώπου της κ. Μάμα Σφακιανάκη, προέβη στη δωρεά 1.200 ρολών χειροπετσέτες.

Ακόμα μια σημαντική δωρεά σε μέσα ατομικής προστασίας αποτελεί η ευγενική χορηγία 1.000 στολών, για τους γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων μας, της Εταιρείας PHAEA RESORTS- ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ ΑΕΞΤΕ, δια των εκπροσώπων της, κ.κ. Αγάπης και Κωστάντζας Σμπώκου, τις οποίες παρέλαβε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης από την Βιοτεχνία Ενδυμάτων ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ WORK WEAR.

H Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ευχαρίστησε θερμά τόσο τους εθελοντές που ράβουν μάσκες προστασίας με προσωπικές ή επιχειρηματικές χορηγίες υφασμάτων, όσο και τον επιχειρηματικό της Κρήτης. «Οι ως άνω πράξεις των δωρητών», όπως δήλωσε η κα Μπορμπουδάκη, «στέλνουν παντού το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, το φιλότιμο και ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο, είναι υπεράνω όλων σε κρίσιμες στιγμές».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ