Αγωνία για το 5 μηνών βρέφος που έπεσε από μπαλκόνι – Τι ισχυρίζονται οι γονείς

Petite Perle 300×250

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του πέντε μηνών βρέφους, που τραυματίστηκε στο σπίτι της οικογένειας, η οποία διαμένει στην περιοχή Χανάκια του Πύργου Ηλείας.

Το βρέφος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για το τραύμα που φέρει στο κεφάλι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του παιδιού και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ώστε να εξακριβωθεί το πώς τραυματίστηκε το παιδί.

Πληροφορίες που μεταδίδουν η ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως το πέντε μηνών βρέφος βρέθηκε στο κενό, καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Επικαλούνται μάλιστα μαρτυρίες και πληροφορίες, ότι πριν την πτώση του παιδιού, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς από την πλευρά τους λένε ότι το παιδί έπεσε από το καρότσι και όχι από τον πρώτο όροφο.

Η μητέρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ