Η Θεσσαλονίκη προσπαθεί να φιλοξενήσει τη συνέχεια της Euroleague!

Τελευταία Ενημέρωση:

Παγκόσμια επιτυχία επιχειρεί να εξασφαλίσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας για την πόλη, επιδιώκοντας να φέρει τη συνέχεια της Euroleague, και κατά συνέπεια την τελική φάση, στην «Νύφη του Θερμαϊκού».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το TyposThes, κατέθεσαν επίσημη πρόταση διεκδικώντας τη διεξαγωγή του υπόλοιπου της Euroleague στην «Νύφη του Θερμαϊκού»!

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για το κατά πόσο θα ολοκληρώσει το υπόλοιπο της φετινής διοργάνωσης, με τη λύση που έχει καταλήξει να είναι η διεξαγωγή του υπόλοιπου της Regular Season, των Play – Off και του Final – Four (ή Final Eight) να διεξαχθούν σε μία πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, ο κεντρικός δήμος διεκδικεί αυτή η πόλη να είναι η Θεσσαλονίκη, με ισχυρά πλεονεκτήματα την υγειονομική πορεία της χώρας και της περιοχής στη μάχη με τον κορονοϊό, τις κοντινές αποστάσεις, αλλά και την ύπαρξη διαθέσιμων καταλυμάτων και γηπέδων. Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η Euroleague άπαξ και ευοδωθεί η διεκδίκηση θα είναι το PAOK Sports Arena και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Τα οφέλη για τη Θεσσαλονίκη από τις ενέργειες του Δήμου θα είναι πολλαπλά, καθώς όχι μόνο η πόλη θα μπει στον «χάρτη» των μεγάλων διοργανώσεων, αλλά παράλληλα θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή διαφήμισή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, θα ενισχυθεί αποφασιστικά ο τουριστικός τομέας, καθώς υπολογίζεται πως θα γίνουν συνολικά πάνω από 10.000 διανυκτερεύσεις σε 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία της πόλης.

Με πληροφορίες από TyposThes.gr


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...