Νέα δεδομένα: Πληροφορίες για τη χρήση ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στο Final 8 ζήτησε η Euroleague

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξελίξεις στο θέμα της υποψηφιότητας της Αθήνας για την διοργάνωση του Final 8 εάν αυτό τελικά αποφασιστεί να γίνει από την Euroleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Nova, η διοργανώτρια Αρχή συμπεριέλαβε και επίσημα την ελληνική πρωτεύουσα στις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν το Final 8. Μάλιστα, η Euroleague δεν έμεινε εκεί. Απευθύνθηκε στις διοικήσεις των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ζητώντας πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους το χρονικό διάστημα 4 έως 26 Ιουλίου, δηλαδή, το διάστημα το οποίο υπολογίζεται ότι θα διεξαχθούν –εάν αυτό αποφασισθεί- οι τελευταίες αγωνιστικές αλλά και οι αναμετρήσεις για τη διοργάνωση του Final 8.

Ως συνέχεια σε αυτά, η Euroleague έστειλε έγγραφα ρωτώντας αντίστοιχα τις διοικήσεις των γηπέδων του Αμαρουσίου και του Περιστερίου για τη διαθεσιμότητά τους καθώς υπολογίζει να τα χρησιμοποιήσει ως προπονητήρια. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι απλώς αυτό αφορά ένα προσχέδιο που κάνει η Ευρωλίγκα και όχι την επιλογή. Θυμίζουμε ότι εκτός της Αθήνας υποψήφιες είναι η Λιθουανία με γήπεδα στο Κάουνας και η Σερβία με γήπεδα στο Βελιγράδι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...