Διπλό φονικό στα Ανώγεια

Petite Perle 300×250

Φονική συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββατου στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες είναι από τις μεγάλες οικογένειες των Ανωγείων και μάλωσαν με αφορμή κτηματικές διαφορές και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα  να πέσουν νεκροί. 

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες ο ένας άντρας είναι 62 χρονών ενώ ο άλλος 30.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη διάρκεια της συμπλοκής έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ ένας ακόμη άντρας φέρεται να είναι τραυματισμένος.

Το χωριό βρίσκεται στην κυριολεξία στο πόδι. Εκατοντάδες κάτοικοι είναι συγκεντρωμένοι έξω από το κέντρο υγείας ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και από άλλους νομούς καταφθάνουν στα Ανώγεια

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο αυτή την ώρα κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ