Premier League: Αυτά είναι οκτώ γήπεδα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Petite Perle 300×250

Μετά από την τηλεδιάσκεψη όπου πραγματοποιήθηκε μεταξύ των παραγόντων της Premier League, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε οκτώ γήπεδα!

Στην Αγγλία κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στις ζωές όλων. Κύριο μέλημα τους η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League. Σύμφωνα με τη «Sun», οι σύλλογοι ελπίζουν να ξεκινήσουν και επίσημα προπονήσεις στις 18 Μαΐου, ενώ η επιστροφή στη δράση αναμένεται στις 12 Ιουνίου.

Μάλιστα, δημοσίευμα της «Sun» αναφέρει πως υπήρξε ομοφωνία για την διεξαγωγή αναμετρήσεων σε συγκεκριμένες έδρες ομάδων, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα μέτρα για την προφύλαξη από τον Covid-19.

Ετσι, η συνέχεια του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε οκτώ γήπεδα, τα οποία επιλέχθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτά είναι: Αμοξ (Μπράιτον), Εμιρέϊτς (Αρσεναλ), Βίλα Παρκ (Αστον Βίλα), Κιγνκ Πάουερ (Λεστερ), Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου (Γουέστ Χαμ), Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ειτιχαντ (Μάντσεστερ Σίτι).

Το Ανφιλντ και το Στράμφορντ Μπριτζ, δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα. Αυτό σημαίνει ότι όταν η Λίβερπουλ σφραγίζει τον τίτλο, δεν θα τον σηκώσει στο γήπεδο της, Το Γουέμπλεϊ και το Σεντ Τζορτζ Παρκ είναι εναλλακτικές επιλογές και δεν συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες.

Φυσικά, τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, ενώ την τελική λίστα των οκτώ γηπέδων θα γνωστοποιήσει η διοργανώτρια αρχή στην επόμενη τηλεδιάσκεψη, όπου θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες.

πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ