Β. Κοντοζαμάνης: «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να στηριχτεί το ΕΣΥ – Ακόμα και προσλήψεις»

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα κρούσματα του κορωνοϊού, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε πως δεν τίθεται θέμα χρημάτων και επεσήμανε ότι «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ακόμη και σε προσλήψεις προσωπικού, για να στηρίξουμε το ΕΣΥ».

«Επομένως, το σχέδιο στήριξης και ενίσχυσης του ΕΣΥ είναι επιτυχές και έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται το σύστημα υγείας» σημείωσε και κατέληξε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε σύστημα υγείας με επίκεντρο τον πολίτη».

Τόνισε δε, αναφορικά με σχετική ερώτηση, ότι οι προσλήψεις θα πρέπει να γίνονται με λογικές και σαφείς κινήσεις ενώ συστήματα υγείας που δεν βασίζονταν σε πραγματικά οικονομικά δεδομένα απέτυχαν πλήρως σε παγκόσμιο επίπεδο.

pronews.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...