Έτσι περιέγραψε ο Λουίτζι Λαμόνικα την επίθεση που δέχθηκε στην Αθήνα- Από ποιους παίκτες έχει ζητήσει φανέλα

Petite Perle 300×250

Η Euroleague έχει βάλει… λουκέτο λόγω κορωνοϊο και οι διαιτητές της περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Αν θα συνεχιστεί δηλαδή η φετινή σεζόν ή αν θα ολοκληρωθεί/διακοπεί. 

Ένας από  τους διαιτητές είναι  ο Λουίτζι Λαμόνικα, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα "basketinside.com" για τις δύο πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης, τους παίκτες από τους οποίους πήρε φανέλες και για την επίθεση που δέχθηκε μετά από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Φεβρουάριο

"Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν από 20 χρόνια. Τώρα υπάρχουν δυο καυτές έδρες, η Χάλα Πιονίρ και το ΟΑΚΑ, καθώς ο κόσμος πλέον ενδιαφέρεται περισσότερο για να υποστηρίξει τις ομάδες του. 

Στην Αθήνα το ματς ήταν ήρεμο, η Μπαρτσελόνα άξιζε τη νίκη. Μιάμιση ώρα μετά από τον αγώνα, κολλήσαμε με το ταξί στην κίνηση. Ένα σκούτερ μας πλησίασε και προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο, μέχρι να το καταφέρει. Δεν μας έκανε ζημιά, αλλά φοβήθηκα πολύ" δήλωσε ο Ιταλός διαιτητής για εκείνο το θλιβερό περιστατικό.

"Οι κανονισμοί δεν το επιτρέπουν, όμως έχω ζητήσει τη φανέλα του Σπανούλη για έναν φίλο μου και του Ντατόμε όταν πήγε στη Φενέρμπαχτσε" πρόσθεσε ο Λουίτζι Λαμόνικα που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κόμπι Μπράιαντ: 

"Ο Κόμπι Μπράιαντ μιλούσε άπταιστα ιταλικά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 τον συνάντησα όταν πήγαινε για τον έλεγχο ντόπινγκ και μιλήσαμε. Ήταν ένας σπέσιαλ άνθρωπος, ένας καταπληκτικός μπασκετμπολίστας".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ