Βασίλης Σκουλάς: «Εχουν παγώσει τα Ανώγεια με το φονικό – Στηρίζουμε και τους δύο» (βίντεο)

Τελευταία Ενημέρωση:

«Είναι σημαντικό να επικρατήσει ειρήνη, ψυχραιμία και να σταματήσει εκεί το κακό» σημείωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδας» του Ανοικτού Καναλιού

«Είναι μια καταχνιά, είναι μια μαυρίλα, είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους, για πραγματικά ασήμαντα πράγματα», είπε ο κορυφαίος λυράρης Βασίλης Σκουλάς στην εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδας» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

«Εχει παγώσει η κοινωνία εδώ με το διπλό φονικό στα Ανώγεια, πρέπει να στηρίξουμε και τις δύο οικογένειες», είπε με φωνή που πνιγόταν στη συγκίνηση ο κ. Σκουλάς.

«Είναι σημαντικό να επικρατήσει ειρήνη, ψυχραιμία και να σταματήσει εκεί το κακό» σημείωσε ο ίδιος.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε το δυσάρεστο νέο απάντησε: «Ταρακουνήθηκα, όταν ακούς κάτι τέτοιο παθαίνεις ένα σοκ, δεν μπορείς να το πιστέψεις αμέσως, νομίζεις ότι είναι κάτι εξωπραγματικό, ότι βλέπεις κάποια ταινία στην τηλεόραση, ταράχτηκε όλη η κοινωνία».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εδώ και δεκαετίες είμαι ενάντια στην οπλοκατοχή και στην οπλοχρησία, συζητώντας με τα παιδιά να αποφεύγουν τέτοιες καταστάσεις, άλλοτε εισακούγεσαι, άλλοτε το περνάνε επιπόλαια». 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...