Βασίλης Σκουλάς: «Εχουν παγώσει τα Ανώγεια με το φονικό – Στηρίζουμε και τους δύο» (βίντεο)

Petite Perle 300×250

«Είναι σημαντικό να επικρατήσει ειρήνη, ψυχραιμία και να σταματήσει εκεί το κακό» σημείωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδας» του Ανοικτού Καναλιού

«Είναι μια καταχνιά, είναι μια μαυρίλα, είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους, για πραγματικά ασήμαντα πράγματα», είπε ο κορυφαίος λυράρης Βασίλης Σκουλάς στην εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδας» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

«Εχει παγώσει η κοινωνία εδώ με το διπλό φονικό στα Ανώγεια, πρέπει να στηρίξουμε και τις δύο οικογένειες», είπε με φωνή που πνιγόταν στη συγκίνηση ο κ. Σκουλάς.

«Είναι σημαντικό να επικρατήσει ειρήνη, ψυχραιμία και να σταματήσει εκεί το κακό» σημείωσε ο ίδιος.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε το δυσάρεστο νέο απάντησε: «Ταρακουνήθηκα, όταν ακούς κάτι τέτοιο παθαίνεις ένα σοκ, δεν μπορείς να το πιστέψεις αμέσως, νομίζεις ότι είναι κάτι εξωπραγματικό, ότι βλέπεις κάποια ταινία στην τηλεόραση, ταράχτηκε όλη η κοινωνία».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εδώ και δεκαετίες είμαι ενάντια στην οπλοκατοχή και στην οπλοχρησία, συζητώντας με τα παιδιά να αποφεύγουν τέτοιες καταστάσεις, άλλοτε εισακούγεσαι, άλλοτε το περνάνε επιπόλαια». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ