Νέα τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς την Πέμπτη ή την Παρασκευή

Petite Perle 300×250

Για περισσότερες από 2,5 ώρες διήρκεσε χθές (4/5) Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της SuperLeague, όπου και τους μεταφέρθηκε η πρόταση που έχει καταθέσει η διοργανώτρια αρχή, σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (25% εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εφόσον διακοπεί).

Επί τάπητος έπεσαν όλα τα ζητήματα, ενώ σε πρώτη φάση αναφορικά με την πρόταση το κλίμα δείχνει αρνητικό. Ομως οριστική απόφαση δεν λήφθηκε, καθώς οι αρχηγοί θα μεταφέρουν τις επόμενες 2 ημέρες τα λεγόμενα της τηλεδιάσκεψης στα αποδυτήρια και θα ενημερώσουν αναλυτικά τους συμπαίκτες τους και την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. με τους αρχηγούς, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή μεγάλη βαρύτητα στην κουβέντα δόθηκε και στα πρωτόκολλα υγιεινής που πρέπει να τηρούνται. Συμφωνήθηκε κανείς παίκτης δεν πρέπει να μπαίνει σε γήπεδο ή προπονητήριο χωρίς να έχει κάνει το σχετικό τεστ / έλεγχο και γενικά να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ