Στην Αθήνα για τα έργα της Ροδιάς ο Γιάννης Στρατάκης

Δεν σταματά να διεκδικεί για τη Ροδιά ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Στρατάκης, ο οποίος από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα για τα έργα του οικισμού.

Ο κ. Στρατάτης συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Κύριο θέμα της συνάντησης με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών είναι η χρηματοδότηση της μελέτης της Περιφέρειας Κρήτης που αφορά στον κεντρικό δρόμο Λινοπεράματα – Ροδιά ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε δηλώσεις του στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο κ. Στρατάκης τόνισε ότι  «Κατέθεσα τη μελέτη της Περιφέρειας Κρήτης για το δρόμο Λινοπεράματα-Ροδιά. Αν και δεν είναι εύκολη η χρηματοδότηση και θέλει πολύ τρέξιμο και αγώνα, επιστρέφω με αισιοδοξία και σιγουριά για την υλοποίηση του έργου».

Στο υπουργείο Αθλητισμού

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ροδιάς μετέβη στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπου συζήτησε με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη τη νέα μελέτη του Δήμου Μαλεβιζίου για τη συντήρηση, αλλαγή τάπητα και αθλητικού δίχτυ για το γήπεδο της Ροδιάς.

«Συζητήσαμε με τον κ. Αυγενάκη για το γήπεδο της Ροδιάς και τις ανάγκες που έχει το χωριό μας όσον αφορά στις αθλητικές υποδομές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος για να πάρει την απάντηση του κ. Αυγενάκη ότι θα δρομολογηθούν όλα τα ζητήματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ