Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο – Πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 21χρονη αδελφή του

Petite Perle 300×250

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στα Κλαυδιά της Λάρνακας στην Κύπρο.

Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα, ενώ στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, σύμφωνα με τους οποίους ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:50 όταν η 21χρονη γυναίκα βρισκόταν στην οικία της, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου.

Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή είχε γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Με πληροφορίες από sigmalive.com



Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ