Πανιώνιος: «Αρνητικά όλα τα τεστ, επιστρέφουμε στις προπονήσεις»

Τελευταία Ενημέρωση:

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου και οι «κυανέρυθροι» θα επιστρέψουν από αύριο στο γήπεδο ανά γκρουπ. Παράλληλα οι Μαλέρμπ και Μίκο που έχουν  χτυπήσει, θα υποβληθούν σε επεμβάσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει ότι στα 40 ειδικά τεστ για τον ιό COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 04/05 και την Τρίτη 05/05 στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, από αύριο θα αρχίσουν οι τμηματικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας σε γκρουπ 6-8 ατόμων όπως ακριβώς επιτάσσουν οι οδηγίες των ειδικών αρμοδίων αρχών.

Τέλος, την Πέμπτη 07/05 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντώνιο Μίκο(κάταγμα άκρου ποδός)  και Τζερεμί Μαλέρμπ(ρήξη μηνίσκου) θα υποβληθούν σε εγχείρηση στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...