H προσπάθεια συνεχίζεται – η πανδημία δεν έχει τελειώσει

Petite Perle 300×250

Χαρδαλιάς:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για ακόμη μια φορά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, αυτή την φορά με τον συνωστισμό πολιτών σε πλατείες περιοχών.

Το ότι δεν ζήσαμε εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών οφείλεται ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα. Οσοι επιλέγουν να αγνοούν την πραγματικότητα θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή, τη ζωή των φίλων τους, της οικογένειάς τους, δεν είναι αντίσταση, ούτε μαγκιά, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Μιλώντας για τον ρόλο της αστυνομίας, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε ότι «ο κορωνοϊός δεν αντιμετωπίζεται από την αστυνομία, η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές».

H προσπάθεια συνεχίζεται – η πανδημία δεν έχει τελειώσει, η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά και σε βάθος χρόνου. Στόχος μας να μη χρειαστεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. «Υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης»
«Ούτε αντίσταση κάνουν κάποιοι ούτε μαγκιά δείχνουν. Η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές, όχι τον κορονοϊό»
Χαρδαλιάς για σχολεία- περιορίζεται ο συνωστισμός κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών, οι σχολικές αιθουσες πρέπει να διαμορφωθουν με έναν μαθητη ανά θρανία- 15 μαθητες σε κάθε τάξη
Απόσταση μεταξύ των μαθητών- 1,5 μέτρο μήκος αλλιώς το τμήμα θα χωρίζεται σε υποτμήματα
Διαλείμματα- σταδιάκη έξοδος στο προαύλιο, αερισμός των αιθουσών, απαγόρευση παιχνιδιών με μπάλα.
Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει τον στόχο μας, αλλά δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε ανίκητοι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ