Πέθανε ο υποδιευθυντής του Λυκείου Γαζίου Γιώργος Καρπαθάκης

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα- Αύριο Παρασκευή η κηδεία του

Εξέπνευσε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών, ο Γιώργος Καρπαθάκης, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ένας εκπαιδευτικός που υπηρετούσε 22 χρόνια στο Γάζι και  τον αγαπούσαν όλοι οι συνάδελφοί του και οι εκατοντάδες μαθητές που δίδαξε.

Τον τελευταίο διάστημα είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του, που το πάλευε με σθένος, και δεν είχε εγκαταλείψει την εργασία του.
Από το Λύκειο Γαζίου, που  ήταν υποδιευθυντής, τα τελευταία χρόνια περίπου δέκα χρόνια, έφυγε την τελευταία ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω κορωνοϊού.   

Η κατάσταση της υγείας του  δυστυχώς επιδεινώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή από το νέο κοιμητήριο Ηρακλείου στις 11 η ώρα.

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια  στην οικογένειά του,  εκφράζουν ο διευθυντής του Λυκείου Γιάννης Κωστάκης και ο υποδιευθυντής, Νίκος Στεφανίδης, που δεν μπόρεσαν να ψελλίσουν ούτε λέξη μόλις ενημερώθηκαν για την απώλειά του. Το  ίδιο και ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσθένης Μαράκης.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου εκφράζει τα συλλυπητήριά της, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...