Καλό σου ταξίδι Γιώργο μας….

Petite Perle 300×250

Το συγκινητικό αντίο των καθηγητών του Λυκείου Γαζίου στο συνάδελφο τους Γιώργο Καρπαθάκη.

Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησαν οι συνάδελφοι του στη σελίδα του Λυκείου Γαζίου όπου τα συναισθήματα είναι έκδηλα για το στερνό αντίο που είπαν σήμερα στο δικό τους Γιώργο…..

Αναλυτικά αναφέρουν:

Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα συνάδελφο, έναν υποδιευθυντή που στήριζε πολλά χρόνια τις προσπάθειες για να στηθεί το Λύκειο του Γαζίου, που χρόνια πολλά το υπηρετούσε, αλλά πιο πολύ έναν αγαπημένο φίλο. 

Το Γιώργο, που αναζητούσαμε την παρέα και την συντροφιά του γιατί του άρεσε η ζωή και ήξερε να τη χαίρεται και να μοιράζεται τις στιγμές της μαζί μας. Πάντα με αισιοδοξία και με την πεποίθηση πως αυτή τη ζωή αξίζει να τη ζει κανείς έτσι όπως ο ίδιος επιλέγει χωρίς πολλές συμβάσεις. 

Φίλε και συνάδελφέ μας αγαπημένε, πριν δύο εβδομάδες έφυγες όρθιος από το σχολείο μας και σήμερα σε αποχαιρετάμε με πόνο ψυχής. Τα λόγια είναι δύσκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά μας και να αναπληρώσουν την αδόκητη απώλειά σου.

Θα μας λείψει η στεντόρεια φωνή σου, το γαλάζιο βλέμμα σου, το πηγαίο γέλιο σου, η υποδειγματική εργατικότητά σου και η ακλόνητη υποστήριξή σου σε όλες τις δύσκολες στιγμές.Είμαστε τυχεροί που υπήρξες  στη ζωή μας και στη ζωή του σχολείου μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα…Καλό σου ταξίδι….

Οι συνάδελφοί σου.. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ