Σε 34 ώρες γέμισε η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων, καλύφθηκαν 29 κλίνες

Τελευταία Ενημέρωση:

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 επαναλειτουργούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων – Γέμισε η καρδιολογική κλινική

Όπως είπε μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή “Αποδράστε” με την Ευτυχία Πενταράκη στο Γαύδος Fm, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Χανίων “Άγιος Γεώργιος” κ. Μάνος Μπολώτης “ο προγραμματισμός επίσκεψης θα γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων στο τηλέφωνο 28210 71010 και κατά τις ώρες 10:00 με 14:00 τις καθημερινές, και όχι διά της φυσικής παρουσίας».

Ο ίδιος ανάφερε πως “υπάρχει ένας περιορισμός από το Υπουργείο Υγείας για λειτουργία στο 50%, ώστε να βρίσκονται οι υπηρεσίες σε ετοιμότητα, για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πιθανής έξαρσης των κρουσμάτων covid-19″.Ο κ. Μπολώτης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τόσο τα ιατρεία όσο και τα χειρουργεία στο Γ.Ν.Χανίων , υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα λειτουργήσει μέχρι και ειδικό χειρουργείο για ασθενείς με covid-19.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αναφορές του κ. Μπολώτη στην “επισκεψιμότητα” του νοσηλευτικού ιδρύματος το τελευταίο διάστημα, η οποία όπως είπε “ήταν σαφώς μικρότερη και κυρίως ως προς τα περιστατικά που εξυπηρετούνταν στα ΤΕΠ“,  ωστόσο “τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι επισκέψεις έχουν πυκνώνει από ασθενείς με μικροενοχλήσεις, ενώ η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου σε λιγότερο από 34 ώρες, γέμισε, καθώς καλύφθηκαν 29 κλίνες“!!!

Ο κ. Μπολώτης έκανε τέλος έκκληση να μην προσέρχεται ο κόσμος στο νοσοκομείο για συνταγογράφηση, αλλά να απευθύνεται στα Κέντρα Υγείας, στις μονάδες ΤΟΜΥ και στο ΙΚΑ, προκειμένου να μην παρατηρούνται φαινόμενα συγχρωτισμού, στους χώρους του ιδρύματος.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...