Κινείται για Μούσα Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ!

Petite Perle 300×250

Τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από την Λυών εντείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ έδωσε εντολή στους διοικούντες τον σύλλογο να κινηθούν άμεσα για τον παίκτη και φαίνεται πως η αγγλική ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο "Νησί" υπάρχει μάλιστα αυξημένη αισιοδοξία πως θα νικήσουν την Τσέλσι και θα κάνουν δικό τους τον Γάλλο επιθετικό.

Κερδίζει την Τσέλσι στην "μάχη" για την υπογραφή του

Ο Σόλσκιερ έχει τον παίκτη στο στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό. Έχει στείλει άλλωστε και τους σκάουτερ της ομάδας να τον παρακολουθήσουν σε αγώνες της γαλλικής ομάδας. Το ραπόρτο που έλαβε ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό και απ' όσα έχει δει κι ο ίδιος έχει μείνει άκρως ικανοποιημένος.

Ο Μούσα Ντεμπελέ την φετινή σεζόν σκόραρε 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και είχε μία σταθερά καλή παρουσία. Θεωρείται από τον ως ο αντικαταστάτης του Λουκάκου, με τον Νορβηγό τεχνικό να ψάχνει έναν παίκτη να στηρίξει τον Μάρκους Ράσφορντ στον τομέα του σκοραρίσματος.

Για τον λόγο αυτό κινείται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού. Έχει καταλήξει σε αυτόν καθώς πιστεύει πως μπορεί να ταιριάξει στο αγωνιστικό πλάνο του, ενώ τα στοιχεία του συμπληρώνουν τα υπόλοιπα επιθετικά όπλα της Γιουνάιτεντ. Από την μεριά του και ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στο "Ολντ Τράφορντ".

Την υπογραφή του διεκδικεί και η Τσέλσι, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως προτιμάει τους "κόκκινους διαβόλους". Η οικονομική ισχύ που έχει ο σύλλογος του δίνει την δυνατότητα να κάνει καλύτερη πρόταση σε σχέση με τους "μπλε". Επίσης, ο ρόλος του στην Γιουνάιτεντ είναι πιο ξεκάθαρος. Ο Άμπραχαμ είναι για την ώρα ο βασικός επιθετικός του Λάμπαρντ. Εφόσον έρθει ο Ντεμπελέ, θα πρέπει να μοιραστεί τον χρόνο συμμετοχής μαζί του καθώς, ο Άγγλος είναι κεφάλαιο για την ομάδα.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να τα βρει η διοίκηση Μάντσεστερ με την Λυών. Με τους Γάλλους πάντως να χάνουν το τρένο της Ευρώπης, η αγγλική ομάδα αισιοδοξεί πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία. Πιστεύει πως με μία πρόταση γύρω στις 60 εκατ. λίρες θα τον κάνουν δικό τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ