Ο Λαπόρτα επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα και θέλει τον Γκουαρντιόλα!

Petite Perle 300×250

Την πρόθεση του να κατέβει στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος θέλει να φέρει μαζί του έναν παλιό γνωστό.

Την προεδρία της Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει το 2021 ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των "μπλαουγκράνα" υπήρξε στο τιμόνι του συλλόγου από 2003 έως το 2010 και πλέον θέλει να επιστρέψει.

Μάλιστα, όπως δήλωσε δεν θέλει να είναι ο μόνος που θα γυρίσει στο "Καμπ Νου", αλλά στοχεύει στην επιστροφή ενός μεγάλου κεφαλαίου της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Γκουαρντιόλα ο νούμερο ένα στόχος,  έπεται ο Τσάβι

Ο Λαπόρτα μίλησε στο καταλανικό κανάλι TV3 κι αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον της Σίτι. Όπως τόνισε ο Ισπανός επιθυμία του είναι να δει τον Γκουαρντιόλα και πάλι στον πάγκο της ομάδας. Κάτι που θεωρεί πώς θέλουν να δουν όλοι στην Καταλονία. Όμως, δεν αποκλείεται να δοθεί και η ευκαιρία σε έναν άλλο θρύλο τους συλλόγου, τον Τσάβι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε επί του θέματος ο Λαπόρτα:

"Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα. Τώρα όμως είναι στην Σίτι και είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει ο Πεπ. Είναι σημείο αναφοράς για την Μπαρτσελόνα και πολλοί Καταλανοί θα ήθελαν να τον δουν να προπονεί την Μπάρτσα. Όταν έρθει η σωστή σωστή, θα μιλήσω στο άτομο που νομίζω θα πρέπει να είναι ο προπονητής από το 2021".

"Ο Τσάβι είναι ήδη προπονητής. Ζει για το ποδόσφαιρο και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια θα είναι η στιγμή του. Το 2021 θα υπάρχουν ακόμα παίκτες που ήταν συμπαίκτες του Τσάβι και θα πρέπει να σκεφτεί εάν είναι έτοιμος να ηγηθεί των πρώην συμπαικτών του. Κάτι που δεν είναι εύκολο".

Αρκετά… "βολικό" πάντως για τα πλάνα του Λαπόρτα είναι το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με την Σίτι. Η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το 2021 και σίγουρα η πρώην ομάδα του θα του χτυπήσει την πόρτα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ