Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε αν διατηρεί επαφές με την Ιλένια Ουίλιαμς μετά τον χωρισμό τους!

Petite Perle 300×250

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο TV ΕΘΝΟΣ  και στον Αλέξη Μίχα. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και αποκάλυψε πως δεν διατηρούν επαφές. Μάλιστα, έκανε γνωστό αν αυτό το διάστημα είναι σε σχέση!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Έχασες και τους δύο γονείς σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό πόσο σε άλλαξε ως άνθρωπο;

Ακόμη δεν το έχω αντιμετωπίσει. Τώρα με την καραντίνα «κοιταχτήκαμε» περισσότερο με αυτήν την κατάσταση. Είμαι ψύχραιμος θα σου πω και δύσκολα στενοχωριέμαι για ζητήματα μικρής σημασίας. Διαπίστωσα επίσης πως πια ενηλικιώθηκα, είμαι ο κύριος της ζωής μου και ευθύνομαι για τις πράξεις και τις αποφάσεις μου. Από την πιο απλή μέχρι τη μεγαλύτερη. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτε δεδομένο στη ζωή. Και εννοώ τη φροντίδα και την παρουσία των δικών μας ανθρώπων. Εγώ πια φροντίζω μόνος μου τον εαυτό μου.

Ήρθε και ένας χωρισμός εκείνη την περίοδο. Με την Ιλένια έχετε διατηρήσει επαφές;

Δεν έχουμε μαλώσει. Πάντα θα την αγαπώ και θα την έχω στην καρδιά μου. Επαφές όμως δεν έχουμε.

Δεν διατηρείς γενικά επαφές με τις πρώην σου;

Επανέρχονται κάποιες επαφές μετά από ένα διάστημα. Όταν ηρεμήσουν και καταλαγιάσουν κάποια πράγματα. Τώρα δεν είμαι σε αυτήν τη φάση με την Ιλένια.

Σου άφησε πικρία αυτός ο χωρισμός;

Όχι, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Όταν κάτι δεν προχωράει πρέπει να σταματάει. Δεν μετανιώνω για κάτι.

Αυτήν την περίοδο είσαι μόνος σου;

Μόνος μου είμαι. Και ξέρεις πως σε αυτά δεν απαντώ. Το ότι σου απάντησα αυτήν τη φορά δεν σημαίνει πως θα το κάνω στο μέλλον. (γέλια)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ