Η ομάδα της Κρήτης που ανακοίνωσε προπονητή και 6 παίκτες!

Petite Perle 300×250

Tην ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Κρήτης, ζουν σε μια αβεβαιότητα, λόγω του κορωνοϊου, η ομάδα, που προχωράει εντυπωσιακά το σχεδιασμό της, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι ο ΑΟΑΝ, ο οποίος αγωνίζεται στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Σουργιά, αλλά και 6 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών!

Πρόκειται για τους 4 αρχηγούς Γιώργο Πιθαρούλη, Νικόλα Τσανάι, Ντίνο Μαρκάκη και Χρήστο Τσάνγκα.

Ακόμη, ανανέωσαν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Μάνος Σγουρός και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μπλούκας.

Οι ανακοινώσεις του ΑΟΑΝ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Σουργιά.

Με τον Ηρακλειώτη τεχνικό η ομάδα μας στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της την περίοδο 2019/2020 έμεινε αήττητη σε πρωτάθλημα Γ' εθνικής και κύπελλο Λασιθίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και στη συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας, για την καλύτερη παρουσία του ΑΟΑΝ και τη νέα σεζόν 2020/2021 στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την κυανόλευκη φανέλα και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Πρόκειται για τους αρχηγούς τη σεζόν που πέρασε, τον 30χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Πιθαρούλη, τον 26χρονο μεσοαμυντικό Νικόλα Τσανάι, τον 26χρονο επιθετικό Ντίνο Μαρκάκη και τον 29χρονο επιτελικό μέσο Χρήστο Τσάνγκα.

Ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει ότι σε συνέχεια του αγωνιστικού σχεδιασμού, δυο ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την κυανόλευκη φανέλα και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Μάνο Σγουρό και τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Μπλούκα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ