Νίκος Ηγουμενίδης: Να στηριχθούν με όλες μας τις δυνάμεις οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό της χώρας

Petite Perle 300×250

Σχετικά με τις σημερινές εκδηλώσεις στήριξης στο Ηράκλειο των εργαζομένων στο χώρο του επισιτισμού-τουρισμού, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε σήμερα με όλες μας τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στον επισιτισμό-τουρισμό που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Σε μια προοπτική που ο τουρισμός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα ενός προοδευτικού σχεδίου και μετώπου για την ανασυγκρότηση της χώρας, απαιτείται σήμερα να εξαντλήσουμε όλα τα μέσα- εντός και εκτός Βουλής- για να τηρηθούν υποχρεωτικά όλες οι Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις στα ξενοδοχεία και στα επισιτιστικά καταστήματα.

Να μην εφαρμοστεί η εκ περιτροπής εργασία. Να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης και να μην επιτραπεί καμία αρνητική αλλαγή στις συμβάσεις εργασίας. Να δοθούν άμεσα μέσα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Δωρεάν τεστ για Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους. Και όπως πρώτα σήμερα βάζει στο μήνυμα της και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό – κανένας εργαζόμενος να μη μείνει χωρίς εισόδημα. Ένα τέτοιο αγώνα στηρίζουμε πριν απ' όλα για την αξιοπρέπεια των ίδιων των εργαζομένων και του τόπου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ