Θετικοί στον ιό δύο διασώστες του ΕΚΑΒ – Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης στο ΕΚΑΒ, καθώς έπειτα από εργαστηριακό έλεγχο βεβαιώθηκε ότι δύο διασώστες είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ένας εκ των δύο παρουσίασε εδώ και λίγα 24ωρα πυρετό, ενώ ο δεύτερος ήταν ασυμπτωματικός. «Ισχύει, υπήρξαν δύο θετικά κρούσματα στο ΕΚΑΒ», δήλωσε στο enikos.gr o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. «Πρόκειται για δύο διασώστες», είπε ακόμη.

Να σημειωθεί πως ο ένας εργαζόμενος είχε επισκεφθεί πρόσφατα την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες. Είχε επαφή με διάφορες υπηρεσίες όπως το πρωτόκολλο, το λογιστήριο, το γραφείο κίνησης κ.λ.π., με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα συνολικά 31 εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ από τις διοικητικές υπηρεσίες.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες σε τέσσερις ημέρες οι 31 εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε καραντίνα, θα υποβληθούν από συνεργείο του ΕΟΔΥ σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το τεστ θα γίνει σε 4 ημέρες προκειμένου να μπορούν να βγουν έγκυρα τα αποτελέσματα καθώς μόνο τότε μπορούν να φανούν στον οργανισμό.

Και από τη στιγμή που το τεστ, στο οποίο θα υποβληθούν οι εργαζόμενοι, θα είναι αρνητικό, τότε θα επιστρέφουν κανονικά στην εργασία τους.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...