Αγριο επεισόδιο Πολάκη – Κυρανάκη στην προανακριτική: Eίσαι προβοκάτορας – Είσαι κότα λυράτη

Petite Perle 300×250

Ξέφυγαν τα πράγματα στην προανακριτική και στην κατάθεση του Παύλου Πολάκη. Έντονο επεισόδιο με τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη. Σπρωξίματα και συγγνώμες με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Γκιόλα.

Με εκρηκτικό και επεισοδιακό τρόπο… ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην προανακριτική επιτροπή η κατάθεση του Πάυλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o  κ. Πολάκης είχε έντονο επεισόδιο με τον με τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη και με εκατέρωθεν εκφράσεις περί «δεν θα κάτσω να απαντήσω σε προβοκατόρικες ερωτήσεις»,«είσαι κότα λυράτη και αποχωρείς…», «κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της Μπακογιάννη…», «είστε όλοι σας κότες…», ενώ είχαμε και σπρωξίματα αλλά και μετά αμοιβές συγνώμες για την συνέχιση του έργου της Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πνεύματα ξέφυγαν όταν άρχισε να υποβάλει ερωτήσεις στον Πάυλο Πολάκη, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, με εκφράσεις που όπως σχολίασε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Μπούγας, ξέφευγαν από το ύφος που πρέπει να υπάρχει στην Επιτροπή

Ο κ. Πολάκης φέρεται να αντέδρασε και είπε ότι εγώ σε προβοκατόρικες ερωτήσεις δεν απαντώ και αποχωρώ. Σύμφωνα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κυρανάκης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη « κότα λυράτη» και αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, σύμφωνα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να μην διαλυθεί η συνεδρίαση, έδωσε τον λόγο σε επόμενο βουλευτή και ζήτησε από τον κ. Πολάκη να επιστρέψει.

Αποχωρώντας από την αίθουσα ο κ. Κυρανάκης απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως είστε "όλοι κότες" και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα που απώθησε με σπρωξιά τον κ. Κυρανάκη.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά, επέστρεψε ο κ. Πολάκης στην αίθουσα και απάντησε σε ερωτήσεις άλλου βουλευτή. Μετά την ολοκλήρωση όμως των ερωτήσεων αυτών ο κ. Κυρανάκης ζήτησε να υποβάλει εκ νέου ερωτήσεις στον κ. Πολάκη, με τον πρώην υπουργό να μην δέχεται και πάλι και να αποχωρεί

Ο κ.Γκιόλας και ο κ. Κυρανάκης πάντως έδωσαν τα χέρια και ζήτησαν και οι δύο συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής για τον εκτροχιασμό τους


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ