Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της αποχώρησης και το αντίο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Petite Perle 300×250

Τι συνέβη μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Ανακουφισμένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, 21 Μαΐου, όπου και ανακοίνωσε το τέλος της δεκαπενταετούς συνεργασίας της με την τηλεόραση του Alpha και την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, η συντακτική της ομάδα αιφνιδιάστηκε από το τηλεοπτικό «διάγγελμα» της παρουσιάστριας ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Ελάχιστοι στενοί της συνεργάτες γνώριζαν πως είχε σκοπό να μιλήσει την Πέμπτη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, μεταξύ των οποίων η αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή.

Ωστόσο, το ακριβές περιεχόμενο των λεγομένων της το γνώριζε μέχρι και την τελευταία στιγμή μόνο η ίδια. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παρέμεινε για αρκετή ώρα στο πλατό, όπου και υποδέχθηκε με χαμόγελο όλους τους συνεργάτες της. Αρκετοί από αυτούς ήταν συγκινημένοι. «Θέλω στον καιρό που μας απομένει να έχουμε προσωπική επαφή. Να χαρούμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε στους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη.

Στο πλατό της εκπομπής της δεν ήταν μόνη της. Στις εγκαταστάσεις του Alpha στο Πικέρμι βρέθηκε και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος ευδιάθετος και αυτός συνομίλησε επί αρκετή ώρα με πρόσωπα από την ομάδα των συνεργατών της συζύγου του.

Όπως επισημαίνει καλά ενημερωμένη πηγή στο ethnos.gr η Ελένη Μενεγάκη μετά τις δηλώσεις της ένιωσε ανακούφιση, καθώς αισθάνθηκε πως απελευθερώθηκε και πως ήταν ειλικρινής με τους τηλεθεατές της, καθώς πάντα την ενδιέφερε και την ενδιαφέρει η απευθείας επαφή με το κοινό της.

Μετά τις συζητήσεις που είχε και τις ευχές που δέχθηκε αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Alpha στο Πικέρμι, ενώ απ' έξω την περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία εκπομπών του Open, του ΑΝΤ1 και του STAR. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις που θα προβληθούν την Παρασκευή, 22 Μαΐου, στις εκπομπές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ