Κορωνοϊός: Αυτοί είναι οι νέοι αυστηροί κανονισμοί της Serie A!

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Ιταλία επιστρέφει στη δράση, όμως το πρωτόκολλο Υγείας είναι αρκετά αυστηρό, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Αυτοί είναι μερικοί από τους νέους κανονισμούς που θα εφαρμόζονται πλέον στην επιστροφή της Ιταλίας στη δράση, όπως και αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Sportmediaset». Αναλυτικά: 

 – Μάξιμουμ αριθμός ατόμων στο γήπεδο σε κάθε ματς είναι 300. Μέχρι και στα ball boys θα υπάρχει περιορισμός μιας θα είναι 4 σε κάθε ματς.

– Οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές θα φτάνουν στο γήπεδο πάντα σε διαφορετική ώρα. Οι γηπεδούχοι θα φτάνουν με τα δικά τους οχήματα.

– Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τηλεοπτικών συνεργείων στα αποδυτήρια των ομάδων.

– Οι ομάδες θα βγαίνουν στο γήπεδο από διαφορετικά μέρη. Απαγορεύονται οι χειραψίες, οι ομαδικές φωτογραφίες, καμία μασκότ, ενώ δεν απαγορεύεται να υπάρχουν παιδιά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την έξοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

– Απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ του κάθε παίκτη και του δημοσιογράφου που θα παίρνει συνέντευξη στο τέλος ενός αγώνα.

– Στην αίθουσα Τύπου οι ερωτήσεις θα γίνονται μέσω skype-whatsapp, ενώ στην αίθουσα δεν θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από τρία άτομα.

– Απαγορεύεται η πρόσβαση στο δωμάτιο των διαιτητών. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές.

πηγή: https://www.gazzetta.gr/


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...